Friday, June 3, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


aku jalan-jalan kat blog nisa menaip...entry terbarunya dia dah nak tutup dah mid-year giveaway yang dia buat tu.  what??? nak tutup!!!  eh kan ke katanya tutup 6 Jun kenapa pulak nak tutup awal?  bila baca sampai habis ohhh baru lar tahu sebab apa.  sebabnya kerana dia dah terima beratus-beratus penyertaan.  kalau tunggu sampai 6 Jun maunya sampai beribu kot hehe. 

aku pun bila baca entry tu terus lar kelam-kabut nak join.  sebenarnya dah ada dalam draf cuma tak publish jer lagi.  konon-konon nak tunggu dekat-dekat nanti baru nak publish hehe.  kalau nak tau hadiah-hadiah untuk giveaway ni memang lumayan doh.  kalau nak tengok senarai hadiah boleh pergi ke entry ini.  lumayan kerana sponsornya amatlah ramai.  di bawah ni adalah para sponsornya.  wajib letak sebab ni antara syarat-syarat penyertaan kalau tak ada direject terus!





Mas Ahmad Safwan







boleh juga kalau nak tag rakan-rakan lain tapi tak boleh lebih daripada 2 orang.  kalau tak tag pun tak apa tak efek pun. 

oklah kalau ada sesiapa yang berminat nak join giveaway ni dan nak tau lebih details lagi bolehlah klik saja pada banner kat atas tu tapi kena cepatlah sebab tarikh tutup dah diawalkan ke hari ni.

harap-harap penyertaan di saat akhir aku ni diterima huhu.

Lina

6 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

ieda said...

alorrrrrrrrrr akak x senpat nak joint !!

sarah-najwan said...

semoga berjaya deh...

~izan~ said...

good luck okeh! =D

pupel liyana said...

tak sempat nak join hehe

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)