Friday, June 24, 2011

Kelas Biskut Raya Terkini

Cornflake Flower Crunchy

biskut bar sebelum dihias

Biskut Poppy Irish

Nestum Chocolate Ball...very the sedappp

Romalet Bar

Mambo Chocolate Cookies...yang ini pun sodappp

Mambo Chocolate Cookies

Fruity Cookies

sila jamu mata yer semua.  biasalah hari raya nak dekat kan kita tengok kuih-kuih raya dulu hehe.  puasa pun belum lagi dah sibuk nak raya ish...ish...ish... ok ni masa aku saja-saja sibukkan diri attend kelas buat biskut raya ni. seronok dan biskutnya pun sedap-sedap belaka dan yang penting senang dibuat.  insyaAllah raya tahun ni buat biskut homemade lar nampak gayanya :)).  adikkk!!! nanti kita sama-sama buat ok! kita penuhkan meja haha.

Lina

5 comments:

azian said...

amboiiii,....cantiknya kuih2....boleh la sy jd agen jual kat uitm....heheheh

Lina said...

azian

hehehe mmg cantik...ada plan jg nak buat utk jualan tp kene prepare betul2 ini barang2 pun x cukup huhu

I E Z S M Y said...

nak nestum chocolate ball!

Lina said...

iezsmy

ohhh nanti kita buat k!

I E Z S M Y said...

okeh..hehe.