Wednesday, June 22, 2011

Karaoke Time!

ada tempat karaoke baru tau di Kuantan.  jadi sebagai pengunjung pusat karaoke yang tegar (hahaha tegarlah sangat) mesti terjah ni.  nak tengok harga, nak tengok suasana dalaman, nak tengok servisnya ok ke dok hehe.  ok tempat karaoke baru ni namanya Wow Box Family Karaoke terletak di Terminal Bas Makmur.  dari jauh dah nampak signboardnya.

(sila klik pada gambar untuk pembesaran)
first sekali kita tengok harganya untuk sejam.  kalau tengokkan harga murah adalah pada waktu siang hari bekerja.  ohhh apa kehal lak aku nak gi masa hari kerja ye dok.  kalau malam pulak RM20.00 sejam tapi itu bilik kecil jer tau yang untuk 2 orang tapi bagi aku 4 orang pun boleh muat.

ini signboard kat dalam yer.  mungkin masa aku pergi tu langkah kanan (wahhh pergi pusat karaoke ada langkah kanan ker hehe) hari tu adalah hari perasmian pembukaan jadi ada buat promosi.  dapatlah diskaun cuma RM16.00 jer sejam.

yang belah atas tu skrin TV, yang bawah tu skrin PC.

menu kalau tiba-tiba lapo ker boleh order.

tak lupa gambo tuan tanah dengan lakinya yang giler menyanyi ni tapi untuk suka-suka je lar...nak release tension. 

kesimpulannya Wow Box Family Karaoke ni tak akan masuk dalam list aku hehe.  tempatnya ok tapi cuma harganya jer yang bagi aku mahal.  baik aku pergi tempat favourite aku kat Kuantan Parade tu laaaagi murah tapi kalau kita tak cuba tak akan tahu kan.  sekali-sekala cuba tempat baru apa salahnya.  cuma kalau ada orang nak belanja kat situ aku akan pertimbangkan hahaha.


Lina

6 comments:

ieda said...

WAAAAAAAAAAAA lina nie sungguh2 tegar ! .. akak lak seumur hidup x pernah masuk karaoke .. pernah sekali kawan2 tipu sbb tahu akak x suke .. sampai di depan karaoke tuu akak punyelah marah kat mereka2 nie .. akak amik teksi balik umah tidooo hahahah lucu lak bila teringat ..

sbb sorry dik .. akak dan family memang x biasa masuk karok nie , biasa kami karok di rumah je ngan lesung batu hahahahah :))

Lina said...

ieda

aduhhh kak ieda sy pun semenjak 2 menjak ni jer pandai g karaoke klu x dulu x penah jejak pun sbb apa tau hehe jgn kasi tau org ek...dulu sy ingat tempat karaoke ni sama mcam kelab malam hehe

Ayen... said...

rakamlaa 1 lagu nak dengar......hehe.

Lina said...

ayen

nak dengar ker...tak payahlar nanti seminggu tak tido haha

I E Z S M Y said...

gi xanax lah. best. org gi aritu rm22 2 jam. nyanyi smpai suare tadok.haha.

Cik Saallaluna said...

sowi disturbing..boleh tak nk dapatkan no tel tpt karaoke ni..sbb sy nk buat sesi karok bersama mystaff..