Thursday, June 2, 2011

13 Hari!

hari ni dah start aku tinggal bertiga dengan anak-anak.  sebenarnya dari semalam lagi tapi yang betul-betul hari ni lar.  kali ni en khairol outstation bukan sehari, 2 hari, 3 hari tapi 13 hari!  camne nak handle selama 13 hari tu? sedih tau sebab tak pernah en khairol outstation selama tu sob...sob...sob...

apa yang aku meroyan ni?  izan yang selalu berjauhan dengan hubby dia pun tak bising macam aku ni.  izan lagi lar lama berjauhan setiap kali hubby dia kerja.  izan camne kamu hadapi yer?  takpe aku akan jadikan izan sebagai sumber inspirasi untuk menghadapi 13 hari ni tanpa en khairol huhu.  apa pun lepas ni memang kena bersedia sebab keje baru en khairol akan selalu kene outstation lama-lama.


Lina

12 comments:

Cik Ila said...

sabar2...jauh tu mengumpul rindu...hehehe

Lina said...

cik ila

yup kene byk bersabo...ari ni pun dah rindu banget nih hehe

cheqna said...

sayangkan anak tangan2 kan
sayangkan isteri tinggal2 kan...
insyaallah semuanya pasti kan baik2 je..
slam ziarah n salam kenal kak =)

~izan~ said...

alahai..ciannya...hmm takpe..dua minggu kan lebih kurang.bg yg tak pernah n jarang lama2 dgn asben mesti rasa terlalu pjg masa tu..tp bg izan ni,tu masa plg sekejap tu huhu.sbb izan paling lama kena tinggal 100hari paling kejap 60hari..begitulah sejak 6tahun lps..

takpe2..sbr yer.insyaAllah dipermudahkan semuanya.tp kalau kita sibuk,tak rasa sgt kot.ada anak2 lg la tak terasa sgt sbb ada peneman...

jgn lupa tinggalkan baju mucuk tau utk lepas rindu hehe..

sarah-najwan said...

huhu..akak pom kalu hubby OS..stress gak..

kita keje tu yg kita stress sb kita kene handle waktu puncak iaitu pagi dan blik keje..huhu

sabar dehhhh

ejulz said...

makin jauh.. semakin rindu.. heHe

Lina said...

cheqna

salam kenalan...terima kasih cheqna

Lina said...

izan

tgk izan lg lar lama berjauhan...x tau lar klu sy kene yg 100 hari tu huhu...

baju mucuk semestinya ada tinggal takut anak2 rindu sgt2 nanti

Lina said...

sarah-najwan

pasal anak ni x stress sgt lar sbb anto umah MIL jer...yg kakaknya sbb cuti sekolah terus nak tdo umah MIL

Lina said...

ejulz

mmg rindu tgh membara2 ni

atty's said...

insyallah lina pasti boleh..caiyork

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, Blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com