Wednesday, May 18, 2011

Tema Merah Hitam

hujung minggu ni ofis aku ada buat Family Day sekali dengan dinnner semua tu.  ada pulak buat tema untuk dinner tu merah-hitam.  tak kiralah pakai baju apa tapi warna tema merah-hitam.  jadi dalam minggu lepas dan minggu ni asyik fikir pasal merah-hitam je lar.  pas tu saja-sajalah google nak tengok dress yang warna merah-hitam.

cantik kan dress merah tu...berkenan sungguh lar

ohhh ini seksi sikit sebab style cheong sam tapi menarik juga

ini dress pengantin ni tapi padanannya memang dah ngam

ni pun cantik sempoi jer tapi singkat lak hehe

yang ni comel...sesuai untuk qistina

hasil daripada carian kat google ni...cuma nak cuci mata jer.  aku takde lar nak shopping bagai untuk menepati tema.  mungkin aku pakai dress yang sedia ada jer sebab memang ada dah warna tu.  apa pun apa salahnya kan nak bershopping.  sekali-sekala nak bergaya tak salah.

Lina

16 comments:

Nina Juliana said...

btl.. btl.. btl.. sama la kita duk surfing web site yg ade baju kaler² ni.. hua hua hua..

Ayen... said...

x dpt i bayangkan klu u pakai dress merah gambo no1/cheong sam tu pastu plk singkat mcm gambo no4,mesti marvelesss kan.......huahuahuahua,jgn marah haaaaa.

ieda said...

syoknyaaaaaaaaa ada family day .. ekekke :) akak paling suke .. sbb anak2 leh enjoy kan :)))

haaa warna merah senang nak cari .. :) have a nice family day dikk !

atty's said...

jgn lupa snap gambar tau..

Ena Qalinsya said...

wehhh kowang family day katne? nk skodeng r hikhikhik

zacky ~786~ said...

cantik2..

azian said...

lina...
akak tgok laaa...kl keluarga terdekat,atau kawan rapat, mmg nak ikut tema...heheheh...ngengada kan....ade kawan akak, asal ade kenduri kawen jek mesti nak beli bj baru...akak takde la sampai mcm tu...pakai mane yg ade jek laaa....setiap kali kenduri kawen nak beli bj baru....mmmm....kenduri baju baru je laaa kat umah....

Lina said...

nina juliana

tu lar pasal...kat mata ni asik nampak merah hitam jer...jue mesti melaram abis mlm tu hehe

Lina said...

ayen

gulpss...enaaaaaaaaaaa tgk laki ko ni membayang yg bukan2

Lina said...

ieda

yup sy pun suka...ms ni lar baru boleh beramah mesra dgn member opis

Lina said...

atty

insyaAllah kak ty tp pakai hp je lar...kamera masih rosak

Lina said...

ena

hehe xnak bgtau sbb ko mesti tau punyer lar...dekat jer tmpat tu

Lina said...

zacky 786

tq...tq...

Lina said...

azian

hehe betul tu...sy klu xde keperluan sgt mmg x beli yg baru pakai jer yg mana ada...org lain x tau lar kan tp klu mmg kebetulan nak beli baju baru tak salah juga

Ena Qalinsya said...

dekat? hahahaha takkan kali ni tak dpt wt jauh kott? tp ok la gak sbb ade tema.. slalunye biasa jek kan..

Lina said...

ena qalinsya

alar ko ni xkan x tau nak buat jauh2 bajetnya itu bagaimana hehe