Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

jalan-jalan kat blog iedaluvsham terbaca pula ada satu segmen yang dianjurkan oleh Aried iaitu Segmen Khas ar-rifke.com l Pencarian 100 Top Blogger Baru.  cam best jer pulak tu ada review yang mantop daripada ieda masa join segmen Aried yang dulu-dulu. 

ok sebelum tu mari kita tengok apa  tujuan segmen ni dianjurkan oleh Aried.  
v
v
v
1) Berkenalan dengan blogger baru.

2) Merapatkan diri dengan blogger baru.

3) Memudahkan kita sesama blogger berkenalan antara satu sama lain iaitu sama ada sesama kita mahupun dengan rakan-rakan bloggers yang lain.

Harapan Aried melalui segmen ni adalah supaya segmen ini akan mendapat sambutan oleh rakan-rakan bloggers sekalian dan semoga kita sama-sama dapat menjadi bloggers yang terbaik di kalangan top bloggers!

baiklah apa perlu dibuat untuk menyertai segmen Aried ni yer.

Buat 1 entri khas bertajuk “Segmen Khas ar-rifke.com
Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”. Nyatakan:

1) Berapa lama dah blogging.

Lebih kurang 4 tahun

2) Kenapa suka blogging.

Saya suka menulis dan suka membaca blog-blog yang lain.  Di samping itu dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain yang ada antaranya tinggal berdekatan jer, satu bandar, satu daerah, satu negeri.  Jadi saya rasa blogging ni dapat mengeratkan lagi silaturrahim antara satu sama lain.

3) Blog kamu mengenai apa.

Lebih kepada personal life dan ada juga mengenai isu semasa.
4) Harapan dalam dunia blogging

Harapan saya agar blog saya semakin dikenali dan diikuti dan memberi impak kepada dunia blogging ini, insyaAllah. 

oh yer di blog Aried juga sedang berlangsung contest Kahwin Oh Kahwin.  hadiahnya memang lumayan gitu...bernilai RM700!  sape yang berminat bolehlar join sebab tempohnya agak lama iaitu 2 bulan. 

ok dah siap.  harap-harap dapatlah masuk list yer.

Lina

5 comments:

aried said...

pon3x.. huhuh..thx sebab join..

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Lina said...

aried

sama2 :)

Lina said...

fauzie jasmani

terima kasih singgah...nak follow? dipersilakan...

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/