Wednesday, May 25, 2011

Segmen Bloglist AbgTeror Tanah Tumpah Darahku



jalan-jalan kat blog en ayen terbaca pasal segmen yang dianjurkan oleh blog abgteror.  cam best jer nak join.  lagipun senang aje cuma jawab beberapa soalan.  ok mari kita tengok soalan-soalannya.

1. Dimana anda dilahirkan?

Aku dilahirkan di Kuantan, Pahang.
2. Dimana anda dibesarkan?

Dibesarkan juga di Kuantan, Pahang.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.

Sudah semestinya negeri Pahang Darul Makmur.

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.

Aku pilih negeri Pahang Darul Makmur ni sebab aku dilahirkan dan dibesarkan di negeri Pahang.  Bekerja di negeri Pahang, bertemu jodoh pun dengan orang negeri Pahang jadi dengan tidak ragu-ragu sudah semestinya aku pilih negeri Pahang.

ok semua soalan dah dijawab.  harap-harap dapatlah diterima  kepada sesiapa yang berminat dan inginkan maklumat lanjut bolehlah pergi ke blog http://abgteror.blogspot.com.

Lina

4 comments:

Ayen... said...

baguslaa tu same2laa kite memeriahkan lagi suasana,hehe...

Lina said...

ayen

betul tu

azian said...

lina...
rajinnya dia...heheheh....

Lina said...

azian

saje2 jer azian...meramaikan lg kenalan hehe