Monday, May 23, 2011

Resepi Pancake Yang Mudah

nak share ada satu pagi hari Ahad hari tu aku buat pancake untuk anak-anak.  inilah hasilnya dari carian google aku.  mudah sangat nak buatnya, qistina pun kata sedap.  oleh kerana sirap maple tak ada jadi aku makan dengan peanut butter coklat jer.  sedap juga.  ok kalau nak resepinya boleh pergi ke blog http://suzikhai.blogspot.com/2010/02/resepi-pancake.html.


Lina

2 comments:

Ena Qalinsya said...

nak test laa tapi taktau la ayengiggs tu mkn mende alah ni atau tak ihiks... senang2 aku oder kat mcd je r hahahaha

Lina said...

ena qalinsya

xyah lar buat utk ayen tu buat utk anak2 jer :)