Tuesday, May 3, 2011

Kelas Deko Cupcake

dalam awal bulan april lepas, aku telah mengikuti satu kelas deko cupcake.  kelas ni diadakan secara percuma saje sebab deko je kan bukan buat dari mula, adun, bakar kek tu.  cuma deko saja.  tujuan cikgunya tu buat percuma sebab nak kenalkan diri dia dan kelas-kelas yang akan dibuat pada masa akan datang.  aku ni pun saja jer pergi join sebab free kan bile lagi ye dak hehe.  oh yer kelas ni dibuat kat Panching Selatan.
ini banner kelas tu.  aku nampak banner ni kat persimpangan traffic light di Indera Mahkota.  daripada situlah aku tau pasal kelas ni.

rupa cupcake sebelum dihias cuma diletak buttercream ajer.  setiap seorang diberi enam biji cupcake.

inilah hasil tanganku yang tak berapa nak seni ni hehe.  ada beberapa lagi design tapi ini yang final punyer...dah katanya setiap orang 6 biji kan jadi 6 biji tu lar yang dikerjakan hehe.  emmm yang pasti bawa balik rumah anak aku makan keknya jer hiasan sumer tu buang dalam tong sampah jer...huhu penat mama design tau tapi nak buat camno mmg buttercream tu manis sangat.  aku pun tak makan.

Lina

8 comments:

~izan~ said...

wah..cantikkkk...seronok main icing kan..izan pun dh lama tak main2 kaler2 icing hehe

AkuAnakMuda... said...

nanti bolehlaa buat ek bile kiteorg dtg umah....hehe.

Ena Qalinsya said...

rupa sape la yg ko lukis tu lina hahahaha

Lina said...

izan

bab men kaler2 tu yg beh hehe

Lina said...

akuanakmuda

insyaAllah...biler tu nak datang...klu tau awal senang nak order ahaksss

Lina said...

ena qalinsya

ntah aku pun x tau saper huhu

azian said...

alamak...
dah lama nak buat BC tp tak terbuat2...hehehhe

Rozita said...

lina kat mana ni...? masih ada lg ke?