Friday, May 13, 2011

Jom Lepak Di Bangku Kosong

ohh ada lagi segmen yang aku nak join.  ok kali ni segmen ni dianjurkan oleh Bangku Kosong.  segmen ni khas untuk blogger yang blognya  kurang daripada 500 follower.  jadi memandangkan blog aku ni layak hehe jadi aku nak join lar.  senang ajo nak joinnya tak payah nak tulis banyak-banyak pun.

cuma letak gambor ni jer.

kalau nak tulis panjang-panjang pun boleh ajer.  tak marah pun hehe.  tarikh tutupnya pada 13 Mei 2011.  ha ada 4 hari lagi so jomlah ramai-ramai lepak kat Bangku Kosong!

kalau nak tau lebih details klik ajer kat gambor di atas tu yer.


Lina

9 comments:

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan. singgah n follow blog =D

Jerung Gergasi said...

singgah sini jap, & jadi follower ke 300 =)

misz athiqah said...

salam..jenguk jengah anda di sni...datang meronda dari blog BK...=)

bungaitucantik said...

haaalluuu...
see ur link at blog bgku kosg..
i'm here n folow u, see my blog too..
weee...

amirnawawi said...

jalan2 jap kt blog anda..minat ek awak join segmen2 nih..

Lina said...

nurul hamimi, jerung gergasi, misz athiqah, bunga itu cantik

thanks semua, nanti sy akan balas kunjungan andaa semua

Lina said...

amir nawawi

emmm join segmen ni salah satu cara untuk menambah kenalan tau

not irene said...

blog bangku kosong cantik tidak terperi
tiap segmen saya ikuti
memyselfandnotirene nama diberi
meh jemput ke blog kami

zonfoe said...

hai....salam..be ur follower...yg ke.....erkk....308 rasa nye..hihi...mai la singgah d blog sy juge yer..~:)