Monday, May 23, 2011

Air Asia Big Sale!


Air Asia buat promosi lagi!  harga tiket dari RM0.10 sen sahaja.  giler murah!  rasa cam nak booking jer tapi dengarnya hari ni sesak sikit.  emm nak pergi mana yer? rasanya dalam Malaysia jer kot, Kuching ke, KK ke.  Miri atau Labuan pun ok juga.  nantilah nak discuss dengan en khairol :))

Lina

10 comments:

kayzie said...

giler best..booking cepat kak..

Sitisifir10 said...

Kalau gitu sselamat melencong lah ye :))

atty's said...

itulah..kty pun tgh menerai jugak nie

Puteri Iqa Izyan said...

eyh. kalau kira termasuk charge lain pun mesti murah jgk kan? best woo nek flight. :))

Lina said...

kayzie

hehe tgh cuba booking ni...tak penah pun try air asia sblm ni

Lina said...

sitisifir10

insyaAllah kalau jadi...mekasih

Lina said...

atty

ye ke kak ty sama2 lar kita

Lina said...

puteri iqa izyan

tu lar pasal...sebenonye nak bawak anak jer slalu diorang sebut2 nak nek kapal terbang

azian said...

tak dapat grabbbb....
sesak di talian...heheheh

g KK best!!!!

Lina said...

azian

ye ker...sy pun x cuba masuk lg ni