Wednesday, May 11, 2011

300!

buka blog hari ni rasa seronok sebab followerku dah melepasi angka 300!  haha orang lain dah beribu riban dah follower aku yang seciput ni pun nak kecoh.  eh 300 tu banyak tu tau bukan senang nak dapat.  300 tu pun belum tentu senang nak blogwalking hari-hari yer. 

terima kasih banyak-banyak kepada Jerung Gergasi kerana menjadi follower yang ke 300 itu.  ohhh awak tengah study kat UMP yer.  semoga berjaya mendapat master yang diidamkan tu.  juga terima kasih juga kepada Fauzie Jasmani, Misz Athiqah, BungaItuCantik, Jahidih Saili dan Bangku Kosong kerana menjadi follower yang seterusnya.

ohhh jangan ingat aku lupa pada follower follower yang lain.  kepada semua follower yang aku tak sebutkan tu janganlar marah yer...aku ingat kat korang semua.  terima kasih banyak-banyak kerana follow blog aku yang tak seberapa ni. korang semua memang the best!

Lina

2 comments:

AkuAnakMuda... said...

Glemernye die skrg niiiii....untung i dpt fren ngan u tau,hehe...

Lina said...

akuanakmuda

memang beruntung ahaksss :p