Sunday, May 1, 2011

Gegar Bersama Blogger Kuantan

~ STICKY MODE ~

untuk entry terkini sila scroll ke bawah

ini adalah hasil berblogwalking kat blog kak ieda.   idea daripada kak ieda bersama KAK SARAH NAJWAN diorang nak buat 'Gegar Bersama Blogger Kuantan'.  Selain daripada boleh togeder-geder, boleh juga merapatkan silaturahim.  oleh sebab mungkin tak dapat join sebab dah ada program yang dah set lebih awal jadi aku tolong promote lar yer kepada blogger-blogger Kuantan dan yang mungkin ada di Kuantan pada tarikh di bawah ni.

TARIKH: 1 MEI 2011

TEMPAT: TAMAN BANDAR- DEKAT PERMAINAN KANAK-KANAK

MASA: 3.30 PETANG

CADANGAN: BUAT POTLUCK

semuanya dialu-alukan untuk join bersama family masing-masing.
kepada blogger yang berminat bolehlah bagi nama korang pada sarah-najwan ataupun kak ieda yer.

Nota : copy dari blog kak ieda

Lina

21 comments:

sarah-najwan said...

ala..sayang tak dpt dtg..bole kenal2 nati..

ieda said...

thanx dikk .. sbb sudi gegar2kan gader2 nie ekekeke

x leh joint ye .. huhuhuh x de jodoh lah tuu huhuhu

atty's said...

kalo dekat leh join..

AkuAnakMuda... said...

Elok sgt dah tu tp kwn xlehlaa nak join sbb 1 mei tu kwn masih kat melaka,huhuhu....

Ena Qalinsya said...

alaaa frust giler...
aku br nk daftar nk join alik2 br tingat masih holiday wif my family uhuks... ko join ke lina? nnt suh drang up tarikh len plak ek ihiks..

Jejaka Desa said...

Penuh la ngan blogger situ nanti....

azian said...

alahaiiii...
tak dapat sy join sbb balik johor...
huhuhu

Lina said...

sarah-najwan

tu lar pasal x dpt nak berkenalan

Lina said...

ieda

huhuhu sama2...tgklah klu berkesempatan ada lar

Lina said...

atty

len kali ek kak ty

Lina said...

akuanakmuda

ohhh tgh cuti2 malaysia yer

Lina said...

ena qalinsya

aku pun x tau lg bole join ke tak...xper len kali lar ek

Lina said...

jejaka desa

dah tu jd xnak join ker :)

Lina said...

azian

lor ye ker tu lar 1 Mei tu ramai yg bercuti panjang kan

kayzie said...

ala..dekat sgt dah tu dengan umah..tapi takleh join..tgh cuti2 mesia gak time tu..
p/s salam kenalan to (kak) Lina n semua blogger Kuantan..:)

Lina said...

kayzie

mmg time tu ramai yg tgh cuti2 mesia...mayb len kali lar yer

Kalamhati said...

salam kenal..

aiseh tak dpt la bertemu mata nnt..hehe
insyaAllah ada masa kita geder2 lagi..=)

hans said...

wah...seronok nih

Lina said...

kalamhati

salam perkenalan...insyaAllah len masa lak yer kita jumpe

Lina said...

kalamhati

salam perkenalan...insyaAllah len masa lak yer kita jumpe

Lina said...

hans

tu lar mmg sronok tp x dpt nak join huhu