Saturday, April 30, 2011

Contest Pertama Asterisk Boutique & Adzrien Shoppe


Contest pertama yang ditaja sepenuhnya oleh Asterisk Boutique bermula 15 April hingga 30 April 2011 ini.

jalan-jalan kat blog kawan-kawan terjumpa contest ni.  terasa lak nak join sebab senang ajer.  nak bagi rasa semangat sikit kita tengok dulu apa hadiahnya yer.

Tiga(3) voucher dari Asterisk Boutique
yang bernilai RM30 setiap satu
untuk tiga(3) orang pemenang.

ok dah rasa semangat sikit... dah berkobar-kobar dah...

ni nak cerita sikit pasal penaja contest ni.  ye lar nak masuk sangat contest kan tapi takkan tak ambil tahu pasal penaja kan.  oklah Asterisk Boutiqe ni pemborong dan peruncit bagi tudung-tudung di bawah 'Asterisk's Label'.   tudung-tudung ni pulak daripada pelbagai fabrik seperti cotton, chiffon dan jacquard.  oh yer tudung-tudung yang dijual ni hanya eksklusif di Asterisk Boutique je tau!  memang cantik-cantik tudung-tudung yang dijual tu dan harganya berpatutan.  apa kata korang terjah blog Asterisk Boutique ni untuk menjamu mata korang dengan tudung yang cantik-cantik tu.

Adzrien Shoppe pun lebih kurang sama menjual tudung, telekung dan beg telekung secara online.  di samping untuk kecantikan luaran, untuk dalaman pun ada dijual jamu.  bila menjenguk ke blog Adzrien Shoppe ni memang suka sangat sebab barangannya pun cantik-cantik belaka especially beg telekung.  jadi apa tunggu lagi haruslah korang terjah sekarang!

kalau korang berminat nak join contest ni korang klik jer kat banner di atas tu yer.

Lina

5 comments:

Adzrien Shoppe said...

ooo... lina. senyap2 je join dari kuantan ekk. TQ le sebab sudi juga join contest kak liza ni. moga ada rezeki untuk lina nanti.

nama lina akak pampang kat sini je

http://adzriel.blogspot.com/

ieda said...

gud luck dik .. :)

Novelgurl said...

good luck ;D

Lina said...

adzrien shoppe

thanks

Lina said...

ieda & novelgurl

tqvm :)