Thursday, March 31, 2011

Kelas Membuat KuihTart

hari Ahad lepas aku saja menyibukkan diri dengan menyertai Kelas Membuat Kuih Tart.  ini bukan buat kuih tart gulung inti nenas tu yer tapi ini buat tart telur, tart cheese blueberry dan yang seangkatan dengannya.

tengah tengok demo daripada cikgu

tengah mengambil bahan-bahan asas

sedang membuat tart coklat

tengah membuat tart buah-buahan

member semeja dengan hasil kuih tart masing-masing

aku memang rasa cukup puas hati dengan kelas ni.  memang berbaloi dengan harganya.  kat kelas ni kita bukan tengok demo jer tapi kita buat sendiri praktikalnya.  jadi itu yang bestnyer pulak tu bila buat memang jadi lagilah puas hati.  kalau ada masa lagi aku nak join lagilah kelas yang lain pulak.

note : gambar kredit kepada FB Kelas Masakan Linn

Lina

5 comments:

atty's said...

bestnya lina..dpt buat kuih tart sendiri..bilalah nak dpt rasa kuih tart buatan lina nie

Lina said...

atty

hehe saje jer menambah ilmu...xpe akan tiba harinya nanti bolehlah kak ty rasa tart buatan saya ni

Nina Juliana said...

haaa... nak order blh dah ni kan.. bestnyee...

Lina said...

nina

haha insya-Allah

Haidar said...

Saya teringin sgt nak join. Camana ye nak tahu jadual? No contact Kak linn brp ek..boleh email saya? Khairunannam@yahoo.com

T kasih