Thursday, March 10, 2011

Jom Join Churp Churp!


rasanya dah ramai yang tau pasal Churp Churp ni dan ramai juga dah register tapi aku pasti masih ramai juga lagi yang tak join.  untuk makluman korang Churp Churp ni anak-beranak Nuffnang juga dan kaedahnya sama jer, kita dapat keuntungan melalui iklan yang disiarkan tapi Churp Churp ni lebih kepada Facebook dan Twitter.  Blog pun boleh juga.  oklah kalau korang nak maklumat yang lebih details lagi klik jer kat gambar kat atas tu.

Lina

2 comments:

Jejaka Desa said...

koi nengok je la....

Lina said...

jejaka desa

bole jer...