Wednesday, March 9, 2011

Hos Yang Sempoi

dulu-dulu kan aku suka sangat dengan qi masa dia jadi hos rancangan Destinasi Bajet.  aku suka sebab cara dia simple, santai dan tak kekok pun.  cara bandar ke cara kampung ker dia sempoi jer.  pas tu sekarang ni kan dari jadi pengacara Jalan Jalan Cari Makan.  lagi lar aku suka.

psstt...psstt...i like lar u dengan yuna tu

ohhh dah bertambah seorang lagi yer pengacara yang aku suka iaitu mr hisham hamzah.  dia hos rancangan Sarapan setiap hari Ahad jam 8.00 pagi.  sekarang ni kalau tak tak pergi mana-mana memang mengadap depan tv lar pukul 8.00 tu.

ohhh dalam Sarapan si hisham ni taklar pakai cam ni...dalam rancangan tu sempoi jer t-shirt dgn seluar 3 suku

apa yang aku suka pasal kedua-dua orang hos ni sebab diorang tak kontrol macho.  kalau tang makan tu fuhhh memang tak hengat.  bersungguh-sungguh masing-masing.  lagipun nampak relaks jer kan.

jadi jangan lupa yer setiap hari Ahad rancangan Sarapan jam 8.00 pagi dan Jalan-jalan Cari Makan jam 12.00 tengahari ;)

Lina

2 comments:

atty's said...

kty pun suka qi ni sempoi je.

cik lemon said...

Waah..same la, minat jgk kt abg hisham tuh. Sempoi giler! Best2! Dia baru je kawen dlm masa t'dekat baru2 ni.Congrats 2 him :)