Thursday, March 31, 2011

Google Buat Aku Tersenyum Pagi Ini

korang perasan tak kalau korang ada buat carian melalui Google...kat Google's home tu kalau ada celebrate hari-hari tertentu mesti Google letak gambar.  selalunya kan kalau kita buka...ada tulisan Google tu je lar.  macam contoh pagi ni aku buat carian kat Google tengok-tengok ada gambar seperti di bawah ni.



ini sempena Robert Bunsen's 200th Birthday.  ala kan masa sekolah-sekolah dulu sape yang belajar sains lar...kan bekas corong yang kita guna tu dipanggil penunu bunsen.  ha ini sempena birthday penciptanya lar ni.

aku suka lar Google sebab buat aku tersenyum dengan gambar-gambar yang diorang letak :)))

Lina

4 comments:

atty's said...

gambar pun comel2.

Chempaka Aurora said...

haah..kreatif gitu...

awEEN said...

member saye cakap, klu kite perhatikan susunan gmbr di atas, ia adalah menunjukkan perkataan google ^^

Jejaka Desa said...

minat ngat google buat perkataan gune mende pelik2 ni...