Tuesday, March 15, 2011

Ganjaran Hebat Daripada DiGi!


dengan isi semula pelan-pelan DiGi Prepaid™, ada banyak ganjaran yang menanti.  lagi banyak isi semula lagi banyak ganjaran yang akan kita dapat.  mudah sahaja kan!  perlu cepat sebab promosi ini akan berakhir pada 31 Mac 2011!  jadi tunggu apa lagi, mulakan sekarang juga!

untuk maklumat lanjut boleh klik saja pada banner di atas.

p/s : korang dah join churp churp?

Lina

7 comments:

azian said...

salam kenal...
alah...tak tau laa churp2 tu...sy br je belajar2 letak iklan nuff...hehehhe

Jejaka Desa said...

Digi tak ande line kat kg la pulok....

Lina said...

azian

ohhh klu dah join nuffnang...nak join churp churp lg senang

Lina said...

jejaka desa

emmm sy pun x pakai line digi ni tp tlg promote jer :)

hans said...

dah join dah churp churp tapi xtau bila boleh cash out
hahahaha

Lina said...

hans

hahaha kak lina pun ntah bile taun boleh cash out

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pakai DIGI....
pakai maxis....

(^^,)❤..