Thursday, March 24, 2011

Conteng-Conteng Sekejap

jalan-jalan kat blog wamozuwaha aku jumpa satu blog yang sangat kreatif.  memang kreatif giler...serius!  aku suka...sangat-sangat suka!  nama blognya http://www.contengconteng.com.  memang best, cool...kelakar pun ada.  tuan punya blog menterjemahkan kehidupannya di dalam contengan kartun yang amat menarik.  sampai ada kartunnya tu buat aku tergelak sorang-sorang.  boleh release tensionlah kalau pegi blog dia.

yang paling best sekarang ni tuan punya blog tengah nak mengeluarkan buku conteng-conteng dia edisi kedua.  ha! dah edisi kedua dah...edisi pertama dulu tak pasti lak bile keluarnya.  katanya buku siap sepenuhnya hujung bulan Mac ni.  kalau tengok kat blog dia dah ada 250 tempahan dah.  wahhh banyak juga tu.   lepas tu ada promosi lak kalau beli 2 buah buku conteng-conteng tu dapat percuma stickies conteng-conteng.  emmm menarik... promosi ni sampai 30 April 2011 jer tau!

oklah cerita banyak pun tak guna.  baik korang pergi jer terjah blog conteng-conteng ni lagi bagus.  memang berbaloi!  aku pun nak sambung balik meneroka blog conteng ni.


Lina

8 comments:

jomsantaisekejap said...

conteng-conteng pun boleh buat koleksi...lepas ni mungkin para bloggers pulak buku untuk semua kisah hidup diorang dalam blog... mana tahu kan.

Blog No 414 - blogcomment 2

nur said...

nak g terjah la..Lina plak bila nak kuarkan buku sendiri?JOM KE: ALL IN ONE

puteraduyong said...

memang best blog tu... :)

Lina said...

jomsantaisekejap

emmm mungkin satu hari nanti sape tau ada blogger yg bukukan blog dia kan x mustahil...

Lina said...

nur

blog sy ni x layak lg utk dibukukan hehe

Lina said...

puteraduyong

mmg best kan :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah tgk td...memang best

(^^,)❤..

FaKArePa!n said...

macam best je.. kena g terjah gak blog tu ni..

jom baca..
Salahkan Tetek Selepas Di Saman