Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari : Blogger Ikut Negeri Kelahiran


dah lama tak join segmen en ben ni.  bile tengok en ben ada buat segmen baru ni rasa nak join la pulak.

•Sila ceritakan latar belakang anda ..
nama penuh saya Azlina binti Mohamed Yasin.  telah 5 tahun berkahwin dan mempunyai 2 orang cahayamata.  dilahirkan di Kuantan, Pahang pada 3 Julai 1977.  mempunyai 7 orang adik-beradik dan anak ke-6.

•Profesion anda sekarang ?
bekerja sebagai Setiausaha Pejabat (PA)

•Blog favourite anda .. kenapa ?

•Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
tak adalah blog yang spesifik yang saya tak suka masuk tapi kalau blog yang loadingnya amatlah lama dan ada widget yang mengganggu tumpuan untuk membaca maka saya akan terus klik pada tanda pangkah.

•Impian anda terhadap blog anda ..
impian saya supaya blog saya akan terus bertahan lama dan dapat memberi impak kepada dunia blogging.

untuk maklumat lanjut mengenai segmen ni anda boleh klik saja pada banner kat atas tu.


Lina

27 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

Dda Ly said...

salam kenal, huda panggil kak lina ye? :)

meh ke rumah..
~saye anak selangor!~
keep in touch ye..♥♥♥

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

cik ayin said...

pahang jugak la..datang dari belog abg ben :)

Lina said...

apisv2

thanks nanti sy berkunjung ke blog anda pula

Lina said...

apisv2

thanks nanti sy berkunjung ke blog anda pula

Lina said...

dda ly

ohhh org selangor...salam perkenalan dpd kak lina

Lina said...

frame+lenses

salam perkenalan oghang utara

Lina said...

cik ayin

ohhh org phg ek...kg koi la yer hehe

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...

Osman said...

blogger Pahang dtg singgah :D

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

org kuantan dtg menjengah..

jum jd kawan jum! :)

cik najihah said...

hai org kuatan...
org bentong dtg singgah..
hihi :)

Lina said...

solo molo

hai orang kolumpo

Lina said...

osman

salam perkenalan en osman

Lina said...

mutiara bernilai

salam perkenalan

Lina said...

cik najihah

hai org bentong

Anak Ulu Cheka said...

assalam orang pahang wehhh

Lina said...

anak ulu cheka

waalaikumussalam wehhh :)

Puteri Salju said...

tumpang jenguk.. heheh

salam perkenalan.. jemput singgah kat blog saya

puterisalju122.blogspot.com

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

Adzriel AB said...

sekolah mana lina? akak smta. teringatlah nkotb... nak search lah lagu dia.

Lina said...

adzriel AB

sy sek kat smtpptm indera mahkota...hehe bestkan nkotb

Adzriel AB said...

tak jumpalah lagu step by step. xde jodoh kita jumpa kat sanakan.

pRiNCe said...

selamt berkenalan ye...
prince blogger kl...
nak jadi member x?
:)

Lina said...

adzriel

xpe lar x jumpe lagu tu tp still ingat kan grup tu hehe

Lina said...

prince

hai blogger kl...nak jd member sy ok jer :)