Friday, February 11, 2011

Review Follower 15 - Mama Kiter

follower ke 15 yang aku nak review ni baru saja bergelar nenek pada 30 Disember 2010.  seorang baby girl yang merupakan cucu sulung dalam keluarga follower yang membahasakan dirinya mama kiter.  tahniah diucapkan kepada mama kiter.  best baca blog mama kiter ni sebab di samping cerita pasal family ada juga cerita pasal masakan.  apa yang mama kiter masak untuk family dia hari-hari.  ada cerita pasal menu sarapan, menu lunch dan juga menu dinner.  memang rajinlar mama kiter ni masak.  teringin nak jadi cam mama kiter nanti selalu masak untuk family.  mama kiter ni juga pandai jahit baju kurung dan ambil tempahan juga.  kalau mama kiter ni duduk dekat boleh juga hantar tempahan sebab tengah cari tailor juga ni hehe.  ok taknak cerita panjang-panjang korang terjahlah blog mama kiter ni yer.
v
v
v

Lina

2 comments:

atty's said...

wokeh ..kty nak g terjah

Jom baca: Senyum Lebar

✿ etiey ✿ said...

terjah dan follow lah.. hehhe. ayuh ke sini jugak