Wednesday, February 9, 2011

Review Follower 13 - Farasela

dekat seminggu lebih rasanya aku tak buat review aku ni.  baiklah kali ni aku nak review follower berikutnya iaitu farasela.  seperti biasa ini adalah blog personal jadi banyak menceritakan mengenai family dan dapat tengok gelagat 2 orang anaknya si zafrie dan naylie yang bulat matanya.

di samping blog personal ni farasela pun ada blog bisnes.  ada jual macam-macam produk seperti  anak tudung, baby hat, bag, barang-barang untuk birthday, brooch dan banyak lagi. jadi korang bolehlah terjah ke sana yer.


Blog Bisnes>>>http://arishaunicollection.blogspot.com



Lina

3 comments:

atty's said...

wokeh nak terjah ..

Lina said...

atty

terjah jgn x terjah

hans said...

tadi den usha
ada gambar lolipop ke apa upin ipin tu
haih
terus lapor
hahahaha

Jom Ramai - Ramai Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda (Update Terkini)