Friday, February 11, 2011

Ke Temerloh dan Mungkin Ke Raub

hari Sabtu dah ada plan.  plan ke kenduri kahwin salah seorang staf SUK di Temerloh.  buat kat Dewan Sri Temerloh kalau tak silap.  best juga sebab dah lama tak jalan ke Temerloh.  kemudian dari kenduri kahwin tu en khairol ajak ke Raub, tidur semalaman kat rumah Mak Ngah. petang Ahad bolehlah balik semula ke Kuantan.  walaupun ambil cuti hari Isnin 14 Februari tu (bukan nak celebrate Valentine yer) tapi qistina still sekolah.  saje jer ambil cuti sebab 15 Februari kan cuti umum Maulidur Rasul jadi dapat 4 hari cuti.  cuti memang sangat best :) :)


Lina

4 comments:

atty's said...

selamat bercuti lina

Jom baca: Tutorial Link Entry di Komen

Aleyn said...

Kalau saya banyak cuti...memang dah lama amik Isnin depan...tapi alahaiiiii...cuti ciput...

Salam kenal...

Lina said...

atty

thanks kak ty

Lina said...

aleyn

xper aleyn keje pun bagus jg hehe...salam perkenalan dpd saya