Wednesday, February 9, 2011

Disebabkan Kemurungan

sedih betul baca paper hari ni.  berita pasal 2 beranak yang meninggal jatuh dari flat.  mula-mula si ibu campak anaknya yang berumur 5 tahun ke bawah.  lepas tu si ibu tu pulak yang terjun.  adusss nape lar boleh jadi macam ni yer?  kalau nak mati kenapa libatkan anak pulak?  mengikut berita si ibu tu kemurungan dah lama.  menurut suaminya dia tahu isterinya tu kemurungan.  patutnya dah aware dah pasal hal ni kan.  bila tau tu patut hati-hatilah bila nak tinggal anak dengan isteri tu tapi apa nak buat malang memang tak berbau.  aku tak kisah pun kalau si ibu tu nak mati tapi aku sedih pasal anak tu lar.  tak pasal-pasal terlibat sama dan turut terkorban.  harap-harap kepada sesiapa yang ada masalah pasal kemurungan ni boleh ambil pengajaran daripada berita ni.


Lina

2 comments:

mummy_ayu said...

baru terbaca nie..lum baca paper lagi ari nie...nak kena cari la balik nie..nak baca..

Lina said...

mummy_ayu

sedih berita tu even bukan seagama dgn kita tp klu pasal budak ni rasa sedih sgt