Wednesday, February 2, 2011

Cuti...Cuti...

bermula esok kita akan cuti panjang 4 hari yahooooooooooo!!!  memang bila bab-bab cuti ni seronok amat.  terima kasihlah sebab Chinese New Year jatuh hari Khamis, Jumaat boleh terus sambung Sabtu, Ahad. 

kat rumah tu ada 2 kotak limau pemberian jiran-jiran kat rumah.  inilah baru dikatakan 1Malaysia dan semangat kejiranan.  memang jiran-jiran Cina kat kawasan rumah aku tu boleh dikatakan semuanya ok.  tak adalah lagi yang buat perkara-perkara yang menyakitkan hati.  semuanya bertimbang-rasa.  kalau buat makan-makan, kalau jemput diorang datang.  kadang-kadang ada yang bagi buah tangan.  memang seronoklah!

plan cuti ni?  balik rumah mak sebab kakak, abang aku ada balik.  selebihnya duduk rumah agaknya.  buatlah apa-apa yang patut.  baiklah nak ucapkan >>>


kepada semua yang menyambutnya.


Lina

No comments: