Thursday, January 13, 2011

Yey...Yey...Dapat BE!

wahhh seloknya ko Lina!  pedulikan selok ke idak tapi aku happy sangat malam ni.  seperti biasa buka blog dan terus klik kat Nuffnang.  tup! tup! tengok something yang buat aku semangat giler.  akhirnya setelah sekian lama...setelah sabar menunggu...aku dapat BE yang pertama! 

"ishhh apalar nak diherankan dapat BE tu...orang lain dah berkoyan-koyan dapat hasil daripada BE...ko yang baru dapat ni excited terlebih ni apahal?"

argghhh orang lain tu aku tak kisah...yang penting tak sia-sia penantian aku.  tak sia-sia aku cuba tip-tip yang diberikan oleh blogger-blogger yang lebih berpengalaman.  Nuffnang perasan juga kat blog aku ni walaupun taklar sefamous blog lain yang kencang dapat BE tapi kiranya blog aku ni tak dipinggirkan. 

walaupun hasilnya baru seciput tapi aku harap ini satu permulaan kepada yang seterusnya.  terima kasih Nuffnang kerana bermurah hati bagi aku BE.  harap-harap lepas ni Nuffnang bagilar lagi BE ya!


Lina

2 comments:

ina said...

Wah...Beshnyer kak ina..tak sia2 aktif berblog yer.....nati blh la ajar saye plak...hehehehe...

**pssssttt-banyak ker dapat???hehehe...

Lina said...

ina

hehehe aduhh nak kata aktif tak juga tp tu lar rezeki

alamak malu lar nak cakap tak banyak pun ina mmg seciput jer nak beli gula2 pun tak lepas huhuhu