Wednesday, January 26, 2011

Ya Habibi Ali Baba

bulan 2 nanti ofis aku ada buat makan malam.  bole bawa family.  dapat tau tadi dari AJK kelab ada tema lar pulak, arabian night huhu.  fuhhh kene survey lar pulak mana nak cari baju tema arabian.  kalau pakai alar penari gelek ok dok hehe.  oppsss tak bole...tak bole...nanti terus dilarang masuk ke dewan hehe.  korang ada idea tak kat mana nak survey or tau ada yang jual online?


cantik kan gaya cleopatra ni

ohhh ini seksi banget

ni pun cantik juga

ala comeinyer...bole suruh qistina pakai ni

ini bole pakai ke amsyar

nak ke en khairol pakai gaya ni hehe

note : gambar kredit kepada en google

Lina

2 comments:

zh-ena said...

suka ngan gaya rozita cek wan cantik sgt..mcm pki purdah tu

Lina said...

zh-ena

dress yg dia pakai ms anugerah apa tu ek tema arabian...cantik tp kan seksi...skirtnya singkat...blkang je labuh tp rozita tu pakai apa pun cantik :)