Tuesday, January 11, 2011

Sapa Nak Pergi Hong Kong?

wahhh suka...suka...setelah sekian lama tak dapat akhirnya Nuffnang bagi juga iklan leaderboard.  thank you...thank you so much Nuffnang muaahhh...muaaahhh. 

apa iklan yang aku dapat tu ek?  haaa ni yang nak promote ni.  Maxis ada menganjurkan 'The Maxis Om Nom Nom Race'.  ala...ala Amazing Race gitu tapi ini lagi best sebab melibatkan food! food! food! kepada korang yang suka makan dan suka mencuba makanan tu memang sesuai participate dalam race ni.  pertandingan ni akan diadakan seperti berikut :-

Date: 15 January 2011 (Saturday)



Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur

Time: 8am-7pm (all participants must register before 9am)

Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided (please indicate your desired size in your blog post entry)

mesti korang nak tau apa hadiah-hadiahnya ek...memang lumayan!

PRIZES:

There are 2 main prizes to be won. The 2 teams who earn the most points will win the following:

1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000, and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)

2nd Prize: 4 x HTC 7 Mozart (1 per winning member)

All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.

cam mana?  mesti lepas tengok hadiah-hadiahnya makin berkobar-kobar ye dak?  ok kalau berminat baik korang cepat sebab Nuffnang cuma memilih 60 bloggers yang bertuah sahaja.  diulang sekali lagi 60 bloggers sahaja!  tarikh tutup nak join adalah pada 12 Januari 2011 jam 5 petang.   tak lama je lagi tu jadi baik korang cepat.

untuk maklumat lanjut korang bolehlah pergi kat sini yer http://maxis.nuffnang.com.my/2011/01/04/the-maxis-om-nom-nom-race/

Lina

2 comments:

atty's said...

macam besh je kan..tp takde mood lak nak join kena ada geng..

Ujang9897 said...

tertarik..tggu darkbatman roger jer nie