Wednesday, January 12, 2011

Review Follower

aku tengok kebanyakan blog-blog semuanya buat giveaway atau contest sebagai penghargaan kepada follower-follower diorang.  di samping tu menambahkan lagi follower dan meningkatkan traffic.  aku pun ada juga plan nak buat giveaway tapi nanti dulu lar.  sebelum buat giveaway ke contest ke aku kena betul-betul yakin, betul-betul bersedia, kuat fizikal dan mental barulah aku nak buat.  bukan apa aku taknak pisang berbuah dua kali.  gara-gara tak cukup bersedia sebab tengok orang buat aku pun nak buat hasilnya hadiah lambat diberi.  jadi tunggu dululah tentang tu.

fikir punya fikir aku rasa apa yang aku mampu buat sekarang bagi menghargai follower aku ialah review blog diorang.  di samping aku lebih mengenali follower-follower aku secara tidak langsung boleh aku promote blog diorang.  siapa yang berminat boleh follow diorang...kalau tak berminat pun tak apa.  yang penting itulah cara aku nak menghargai diorang. 

kalau diikutkan dah ramai juga jadi follower aku...sekarang ni dah 176 blogger.  walaupun tak sebanyak blogger lain yang followernya dah beribu-riban tapi alhamdulillah aku bersyukur dah.  itupun tak sempat nak blogwalking setiap hari.  emmm boleh ke nak review satu-satu ek?  kalau 1 hari aku review paling sikit lar 1 blog lama-lama habis juga nanti.  boleh juga jadikan entry aku masa tengah kering idea kan.  adalah juga update setiap hari.  emmm ok juga kan idea ni hehe.  jadi siapa follower bertuah yang pertama aku akan review?  tungguuuuuuuu yer...;)


Lina

3 comments:

atty's said...

kty pun cadang nak buat GA..tp takut masa je tak cukup kang marah lak org.

Hanis MY said...

Nak wat GA takde modal dan take masa huhu..tapi mmg teringin nak buat

kiwi said...

jgn lupa review blog saya juga :P