Monday, January 17, 2011

Review Follower - Blogger 6

nana! ewa! bergabung! meletup ah! wahhh siap lagu menggegar dunia ek tapi lagu ni tak terdapat dalam blog follower aku ni yer. 

follower berikutnya yang aku nak review ni still student IPTA yang tengah study kat UiTM Seri Iskandar, Manjung Perak.  sebelum ni follower yang suka dipanggil nana ni study kat Kolej Shahputra, Kuantan. 

entry-entry di dalam blog meliyanaroslilife ni adalah cetusan rasa daripada miss nana (tengah praktikal) sendiri dan juga adiknya miss ewa (baru habis SPM).  jadi jangan terkeliru ek.
nak tau student life 2 orang anak en rosli ni bolehlah ke blog diorang yer.

Lina

4 comments:

HaniCheLat said...

lina, good effort jejak follower camni... baru terfikir nak buat... lina dah buat dulu.. good job!

atty's said...

owh adikberadik bergabung tulis belog ye .menarik jugak

Lina said...

hanichelat

thanks...apa salahnya klu hani nak buat jg

Lina said...

atty

a'ah kak ty 2 dlm 1 kata orang hehe