Sunday, January 16, 2011

Review Follower - Blogger 5

ena qalinsya adalah gabungan daripada nama pemilik blog, suami dan 3 orang anak daranya.  wife kepada pemilik blog ayengiggs yang dah aku review sebelum ni merupakan rakan sekerja aku dulu tapi dah bertukar ke jabatan lain. 

dulu masa aku mula-mula buat blog aku dah hampir putus asa ye lar masih baru tak tau macam mana nak cari kenalan.  rasa macam alone sebab tak ada orang jenguk blog kita.  bila si ena ni buat blog baru rasa bernafas sikit sebab dah ada geng.  tak adalah rasa cam sorang-sorang jer.  thanks ek ena sebab ko antara yang memberi semangat untuk teruskan blog aku ni.

berbalik kepada blog ena qalinsya ni tengok tajuk blog dah tentu dah tau apa cerita blog ni.  mestilah pasal diri dia, family dia especially cerita anak-anak dara dia tu.  nak kasi tau ni anak dia yang no 3 tu lahir bulan sama dengan amsyar iaitu bulan Ogos 2009.  cuma beza 8  hari jer.

ari tu blog ena ni bersawang sekejap tapi jangan risau dah kembali aktif dah sekarang.  jadi kalau korang nak berkenalan dengan ena bolehlah pergi ke blog dia.  banyak entry-entry menarik setelah lama tak berblog.  ok sila klik kat bawah yer.
v
v
v

Lina

2 comments:

Ena Qalinsya said...

hahahaha tak sangka aku pun termasuk dlm review follower ko.. memula nak ngajuk dh hikhikhik anyway thanx u...

Lina said...

ena qalinsya

lorrr mestilah ko antara follower terawal aku hehe