Friday, January 14, 2011

Review Follower - Blogger 3

'Life Behind The Lens" inilah title blog follower aku kali ni yang berasal dari Bandar DiRaja Pahang.  she's one of my junior masa study kat UiTM Jengka dulu.  masa tu taklah kenal sangat in person tapi bila jumpa semula di alam blogger ni barulah kenal lebih dekat lagi.  aida ni seorang yang happy go lucky.  kalau baca blog dia memang terasa keceriaan dia.  sudah berkahwin dengan en yazed yang macho dan amat mengidamkan seorang cahayamata sebagai penyeri rumahtangga.  apa yang aku kagum semua itu tidak sedikitpun melemahkan semangatnya untuk meneruskan hidup dengan penuh ceria.

sekarang ni dah dekat 2 tahun aida duduk kat Dublin, Ireland kerana bertugas di sana.  jadi sudah tentu dalam blognya banyak kisah pasal kehidupan dia kat sana.  memang seronok baca sebab boleh tahu macam mana life kat negara orang kan.  yang best tu setiap kali cuti umum kat sana mesti aida ni pergi jenjalan.  memang satu kepala lar dengan en yazed tu suka noo berjalan hehe.  dah banyak dah negara-negara yang dia melancong.  kiranya bila balik ke Malaysia nanti puas hati ya amat.

aku suggest korang pergilah ke blog aida ni sebab memang best baca kisah dia melancong, sambutan hari raya, kehidupan dia dan banyak lagi.  cuma untuk tahun 2011 ni aku tengok tak update lagi.  mungkin dia busy kot tapi korang still boleh baca entry-entry lama.

baiklah untuk pergi ke blog aida klik saja address ni yer
V

Lina

4 comments:

Puteri Zaza said...

bagus ek buat review blog ni..

atty's said...

kty dah pernah jumpa aida..dan mmg selalu baca blog aida..orgnya putih ,comey soft spoken

Lina said...

puteri zaza

a'ah mmg bagus...kak lina pun dah rasa benefitnya buat diri kak lina sebab blogger2 ni dah lama follow tp kita jarang2 bw kat blog diorang...bila buat review ni rasa eh dah lama tak baca kisah diorang

Lina said...

atty

ohh kak ty dah jumpa ek aida...sy ni sejak grade uitm sampai la ni tak penah lg jumpa dia...jumpa kat blog je lar