Thursday, January 13, 2011

Review Follower - Blogger 2

follower kedua yang aku nak review jatuh kepada.......
v
v
v
v

korang ingat tak dulu-dulu ada satu cerita Inggeris yang watak heroinnya nama fantaghiro dan ada satu watak hero jahat tu namanya terabas?  kan sama nama heroin tu dengan alamat blog lynn ni.  mesti dia minat sangat cerita tu.  aku pun minat tak pernah miss pun hehe.

ok...ok...apa aku nak cerita pasal blog lynn ni yer?  blog lynn ni ada cerita pasal personal dia macam kisah family, kerja dia dan macam-macam lagi.  di samping itu ada juga pasal isu semasa, info dan juga cerita kelakar macam entry ni >>> iklan kelakar.

jadi kalau korang nak berkenalan lagi dengan lynn boleh pergi ke blog dia ya.   klik jer pada link yang aku bagi tu.

Lina

1 comment:

.::Lynn::. said...

jemput datang semua.. TQ Lina