Thursday, January 13, 2011

Review Follower - Blogger 1

seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ni aku akan mula review follower aku.  bagi nak senang kerja aku akan review follower mengikut turutan.  kiranya dari follower pertama sampailah yang terkini.  ok kan jadi taklah aku confuse ker kan follower ni dah sudah ke belum.

baiklah follower pertama yang bertuah untuk aku review adalah...


aku sebenarnya dah kenal lama blogger ni sebelum aku dia buat blog lagi.  blogger ni adalah hubby ex-office mate aku.  wife dia pun blogger juga nanti aku review yer.  seorang peminat tegar Red Devils.  kelab lain dia dah tak pandang dah, Man U juga pujaan hati.  seorang suami yang mithali dan ayah yang penyayang kepada 3 orang anak dara.

dah habis zaman persekolahan tapi masih lagi nak pergi sekolah.  rindu nak sekolah semula kot hehe gurau jer.  sebenarnya dia kerja di makmal sekolah.  kerjanya perlu bergelumang dengan bahan-bahan kimia (baik-baik nanti jadi cam hulk hogan lak hehe).

seorang pemain bowling yang alaaa ok lar kalau setakat nak test power (jangan mareee).  penah jugalah berentap tapi saja je lar bagi can dia menang kalau tak kang nangis ngadu kat mak huhu ;).  blognya berkisar mengenai family dia, kerja dia, aktiviti dan juga isu semasa. 

itulah serba sedikit review yang dapat aku buat pasal ayen giggs ni.  kalau nak kenal lebih lanjut bolehlah pergi ke blog ayen giggs yer.

Lina

5 comments:

Eda said...

turn saya lmbt lagi....huhu

Lina said...

Eda

hehe sabar yer...mana tau klu saya review 2, 3 blog sehari tak lama la lg :)

ita cutevirus said...

bagus...
satu cara menghargai follower...

atty's said...

owh itu dia suami si ena..hehehehe

Ayen Giggs said...

Hehehehe.....Terharunye i rase.Time kasihlaa yek pn Lina sebab promosikan blog Ayen Giggs.Sorang yg follow AG pasni same dgn 5 sen bonus utk pn Lina mcmane?Huahuahuahua......