Wednesday, January 19, 2011

Review Follower 7 - Yanie Budak Gebu

oppsss malu...malunya....mana nak sorok muka ni...bawah bantal, balik dinding huhuhu.  camne lar aku boleh tak perasan selama ni.  patutlah lama tak muncul kat dashboard rupanya dah buka blog baru.  nasib baiklah buat review ni kalau tidak sampai sudah tak tahu hehe.

apa sebenarnya cite kat atas tu ek?  cite sebenarnya rupanya blog follower aku ni masih ada, masih aktif, masih bernafas...aku ingatkan dia dah privatekan blog dia sebab tak muncul kat dashboard kan rupanya tukar address blog jer ish...ish...ish...apa kes ni.  katanya blog lama dah tutup...dah jadi sejarah.

baiklah berbalik kepada follower aku ni.  nama blognya Yanie Budak Gebu.  uisshhh memang gebu budaknya tak caya pegilar tengok kat blog dia.  aku malas nak letak gambo dia  kat sini...malas nak mintak permission hehe.  blog dia pun best, cantik, gebu macam tuannya juga :).  orangnya masih muda belia lagi...still single tapi available ke dak tu kene tanya tuan punya diri yer :).

buat Yanie...minta maap sesangat sebab tak perasan blog baru Yanie.  sungguh-sungguh ni tau bukan tipu-tipu :).  nanti kak lina follow semula yer.  ok kalau korang berminat nak follow blog Yanie boleh klik kat bawah ni yer.


Lina

2 comments:

nur said...

teringat kat cik mat gebu

Jemput keALL IN ONE

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

baru terjumpa n3 nih

hehehhee....

(^^,)