Sunday, January 30, 2011

Review Follower 12 - Wyyn Planet

tibalah saatnya aku nak review follower aku yang happy go lucky ni.  isteri kepada ah kau (panggilan suaminya hehe) dan ibu kepada dua orang boys yang amatlah comelish (haha ada ker word tu) yaeesh dan yushua.

blognya diberi title sebagai wyyn planet mengambil sempena gabungan nama tuan punya blog, watie dan suami dan anak-anaknya.  planet tu ibaratnya rumahlah.  kalau korang buka blog dia memang banyaklah gambo planet yang korang dapat tengok. 

actually watie ni one of my friend masa study kat UiTM Jengka dulu.  kami sama-sama satu batch.  walaupun dah lama tak jumpa since graduation tapi alhamdulillah bertemu kembali di arena blogging.  disebabkan blogging ni juga kami dapat bertemu muka semasa Blogger's Family Day awal tahun lepas.  boleh baca entry pasal gathering kami tu di sini.

apa yang aku tengok perangai watie ni tak berubah langsung.  baik masa belajar dulu sampailah sekarang dah jadi ibu ni.  happy sokmo aku tengok.  seperti kebanyakan blog-blog lain, wynn planet ni menceritakan pasal life dia di samping suami dan anak-anak.  memang seronok baca blog watie ni.  jadi jangan buang masa pergilah terjah blog dia k!
v
v
v


Lina

1 comment:

mummY2Y said...

aiyork..k.az rajinnye.. kita followr yg ke 12 ke??

tq sudi review blog org yg sekejap timbul sekejap tenggelam tu..insyaallah pasni timbul terus tkmo tenggelam2 dah..

tu la x sangka jumpe k.az dlm dunia blog ni kan.. yeke org x berubah?tetap giler kan.. layannn..hahahah!tq k.az