Sunday, January 30, 2011

Review Follower 11 - Yallah! Yallah! Karban!

tengok tajuk kat atas tu mesti korang ingat aku nak review blog pak arab mana lar pulak ye dok?  eh memang aku nak review blog pak arab tapi pak arab celup hehe (jangan mare yer pak chu car).

follower yang aku nak review ni seorang perantau di Arab Saudi sebenarnya.  menetap di sana kerana bertugas.  seronoknya lar kan duk kat negara orang.  bole belajar adat budaya orang lak tapi mesti tak seindah negara sendiri bukan? 

pak chu car ni mula berblog sekitar tahun 2008.  berblog kerana jauh di rantau orang dan di samping itu boleh bercerita life di sana.  banyak entry-entry yang menarik di blog pak chu car ni seperti entry masa kunjungan Datuk Dr Sheikh Muzzaffar semasa menunaikan haji.  jadi apa tunggu lagi pergilah terjah blog ini!
v
v
v

Lina

No comments: