Friday, January 28, 2011

Review Follower 10 - Mama Irfan

follower yang seterusnya aku nak review ni memang aku tak perasan sungguh.  dia follow blog aku tapi aku tak follow pun blog dia.  camne tu?  mesti dia kata aku sombong ek tak follow dia semula huhu.  saya tak sombong ek mama irfan saya sungguh-sungguh tak perasan.  ini cerita benar tau.  silalah percaya kata-kata saya ni :).

blog mama irfan ni mengambil nama sempena nama anak sulungnya, irfan.  sekarang ni mama irfan tengah pregnant, dah 38 minggu tunggu masa jer nak deliver.  kita doakan semoga mama irfan selamat melahirkan adik untuk irfan dan semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.

blognya menceritakan personal life dialah, pasal family especially pasal irfan, pasal kerja dan sebagainya.  header blognya comel sangat sebab memaparkan gambar-gambar irfan dari kecil.  baiklah kalau korang nak berkenalan dengan mama irfan boleh terjah blog dia yer.
v
v
v

psst...psst...mama irfan saya dah follow back yer ;)

Lina

4 comments:

Adzriel AB said...

ala comeynya. some people tak amik hati kalau tak follow back. tapi utk relationship yg baik ala-ala peramah gitu, elok juga mcm kita ni. tak rugi apa pun menambah teman.

Lina said...

adzriel ab

kita mana tau kan hati orang hehe...tp betul tu x rugi apa pun

atty's said...

okeh ...terjah skrg..jugak

Lina said...

atty

okeh kak ty