Friday, January 21, 2011

Potong Stim Betul!

tengah syok-syok melayan ulangan American Idol Season 10th malam tadi, tup-tup blackout!  mula-mula ingatkan rumah aku jer...tengok kat luar satu taman bergelap.  kalau masa earth hour tu tahan lar lagi tapi ni pick hour huhu.

en khairol pun terus lar call careline TNB tanya apa masalahnya.  operator tu siap dah tahu lak saper call sebab sebelum ni en khairol pun pernah call buat aduan kerosakan kat rumah ayah dia.  lepas buat aduan semua en khairol ajak keluar sementara api ada semula. 

dalam masa setengah jam kitorang keluar en khairol call jiran kitorang nak tanya dah ok ke belum, jiran tu kata api dah ada.  ohhh lega taklah lama sangat bergelap.  bagus juga yer careline TNB ni cepat buat tindakan.  masa kerosakan kat rumah mertua aku tu pun cepat juga.  satu mutu perkhidmatan yang amat baik.



Lina

2 comments:

atty's said...

cepat dan tangkas ye diaorg buat keje..syabas.

Lina said...

atty

tu lar kak ty cam x caye lak hehe