Thursday, January 27, 2011

Petang Ni Kena Drive

petang ni en khairol balik lambat.  jadi aku terpaksalah mengambil-alih tugas drive, pegi ambil amsyar dan qistina.  tu lar dah terlampau lemak duk kat sebelah jer en khairol drive bila kena drive mula lar hehe.  padahal masa bujang takda hal pun drive :).  bukan aku taknak drive tapi tak suka nak menempuh jam.  ohhh Kuantan sekarang ni dah cam KL petang jer time balik ofis adusss jam tak bole cakaplar.  kadang-kadang pukul 6 pun still jam.  dulu-dulu setakat kul 5.15, 5.30 tu memang dah tau time jam tapi sekarang ni melarat ke pukul 6 pulak.  orang dah ramai ada kereta kan.  satu-satu rumah tu mungkin ada 2, 3 buah kereta.  setiap sorang bawa sebuah kereta pegi kerja camne tak jam.   emmm dulu kan ada kempen car pool tapi tak berjaya, sekerat jalan jer.  ohhh ok lar korang nak balik lar ni nak ambil qistina nanti bila en khairol call still kat ofis membebel lak dia.  dia bukan boleh lewat-lewatkan ambil qistina tu.  buah hati lar katakan.  rasa cam diduakan jer hehe. 

Lina

2 comments:

miss sue said...

hehehe..comel jer jeles ngan anak sendiri =P

Lina said...

miss sue

hehe xlah jeles saje jer...kdg2 main2 dgn en khairol klu psl qistina apa saja boleh hehe tp time marah, marah jg...mmg syg kemerut