Wednesday, January 19, 2011

Nak Potong Ke Tak?

aku tengah dan masih memikir ni nak potong ke tak?  apa yang nak dipotong tu? astro, air, api ehhh tu semua mana boleh potong keperluan tu.  emmm astro tu keperluan ke hikhik.

ok cer cerita...cer cerita...cer cerita...apa yang nak dipotong tu?  sebenarnya...sebenarnya...emmm tengah pikir nak potong ke dok rambut qistina hehe.  korang dah maklum kan qistina dah masuk tadika.  then rambut dia kan panjang...dah lebih bahu sikit kira panjang lar tu kan.  jadi pagi-pagi lepas dia dah siap pakai baju sumer siap ada slot pulak aku nak mendandan rambut dia.  adusss cabaran betul buat aku.  ye lar kena memikir hari ni nak dandan style ape lak?  ikat kuda...ikat dua...tocang satu...tocang dua...wahhh aku dah jadi hair stylish la pulak.

bila setiap pagi tu memang pikir nak bawa potong rambut jer budak ni.  bila pikir semula...sayang lar pulak.  camner ek korang?  korang yang ada anak rambut panjang cam rapunzel pun tak bising...rambut qistina yang baru belajar-belajar nak panjang tu lak aku bisingkan huhu.

nak potong ke tak
nak potong ke tak
nak potong ke tak
nak potong ke tak

potong...potong...potong...gulp cam iklan potong lar pulak hehe

takper korang biarkan aku memikir lagi...apa pun keputusannya korang tunggulah kat blog aku ni ek.

Lina

1 comment:

Ayen Giggs said...

Nak potong ke tak,nak potong ke tak,nak potong ke tak......ikutlaa nak potong ke tak,kihkihkih....