Thursday, January 6, 2011

Mereka Kata


1.Letak header blog BEN ASHAARI sebagai trademark ..
2.Tajuk MEREKA KATA .. dan linkkan ke entri ini ..

3.Berikan kata kata aluan buat rakan blogger anda yang bakal melawat blog anda .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan ..

4.Tinggalkan url entri anda ruangan komen ini ..

emmm ben ashaari kembali dengan segmen baru di awal tahun 2011 ni.  ok juga kalau join kan.

Kata Aluan Buat Rakan Blogger :-

Assalamualaikum w.b.t, salam sejahtera dan salam 1Malaysia buat semua rakan-rakan.  Belum terlewat rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2011.  Banyak ke list azam korang buat tahun ni?  Harap-harap segala azam tersebut dapat dilaksanakan dan ditunaikan pada tahun ini.

Firstly, saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada korang semua yang masih setia dan sentiasa membuka blog saya yang tak seberapa ni.  Saya amat-amat menghargai segala komen yang korang tinggalkan di blog saya ni.  Alhamdulillah, sejak hujung tahun 2010 dan awal tahun 2011 ini follower blog saya makin bertambah.  terima kasih kepada en ben ashaari dan korang juga yang banyak membantu.

Secondly, kepada follower yang sedia ada sayaa ucapkan terima kasih kerana masih lagi kembali ke blog saya.  Kepada follower baru diucapkan selamat datang dan saya  berharap akan masih lagi kembali ke blog saya ni. Saya akan mencuba sedaya-upaya saya untuk sentiasa memastikan blog saya dikemaskinikan dengan cerita-cerita terkini.

Harapan saya agar  blog saya ini dapat dijadikan panduan di kala buntu, dapat dijadikan hiburan di kala bosan dan memberikan ilmu kepada semua.  Jadi, korang semua dialu-alukan ke blog ini dan janganlah malu-malu untuk memberi sebarang komen ya.


Lina


4 comments:

Lulu caldina said...

rajin join segmen..
good luck...selamat maju jaya...ngee

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

♥ AMOYELLA said...

datang via abg ben.. ada baby yang comel ohh *skodeng gambar kat sidebar!* sepasang lagitu! bestnya

Abhamz said...

salam, singgah sini n follow blog yg hebat n cool ni...