Monday, January 24, 2011

Meh Join Bloglist IX

jalan-jalan dari blog ke blog terbaca pasal blogger IX buat segmen Bloglist IX.  best juga kalau join.  boleh tersenarai dalam bloglist blog yang templatenya sangat cool.  betul templatenya cantik sangat. kalau nak tengok korang pergi kat blog dia.


ok blogger IX mahukan maklumat berikut :-

Blogger Name : Lina
Jantina : Perempuan

ada hadiah juga untuk blogger yang bertuah.  antaranya Blog Review, Free Flash Banner, Sticky Blog Review dan apa-apa yang difikirkan sesuai oleh blogger IX.

emmm nak tag sape yer?  aku tag diorang ni sebab ni antara follower terkini aku.

reen azreen
reen
syieda
sarah amirah
jadi apa tunggu lagi jomlah join.  kalau korang berminat klik saja pada flash banner kat atas tu.

Lina

2 comments: