Sunday, January 2, 2011

Khairol vs Khairul Fahmi

hehehe tajuk tak boleh blah.  saja jer nak tumpang tempias mana tau orang-orang di luar sana yang tengah gugel-gugel pasal khairul fahmi tersesat masuk ke blog aku ni :)... boleh juga upkan traffic.  cehhh perasan je lebih tapi yang pasti aku pun ada khairol juga haha.  eh tapi comel kan awek si khairul fahmi tu cehhh tetiba lak.  sebenonye malu pulak nak ngaku aku pun antara yang gugel pasal khairul fahmi gak (pipi dah blushing ni bukan pink tapi dah tahap merah cam khairul fahmi bila malu-malu hehe).  sampai en khairol pun dah jeling-jeling bila aku buka laptop haha.  alar en khairol tak kan nak jeles kot i dah ada khairol kan buat apa nak cari khairul fahmi pulak hehe.

eh pasal ape lak aku cerita pasal khairul fahmi ni?  tak ada apa sebenarnya.  kan pemain-pemain Malaysia tengah hot sekarang kan especially khairul fahmi so apa salahnya cerita sikit.  ok aku akhiri entry aku kali ini dengan gambo khairul fahmi yang hot  :)).


macam mana ye kalau khairul fahmi jadi superman?

gambar kredit kepada en google yer

Lina



4 comments:

Nina Juliana said...

awat x letak pict en khairol tu Lina.. hehehe..

dari kelate ke copenhagen said...

patut la khairul fahmi boleh 'terbang' tangkap bola...dia superman rupenye..huhu

Lina said...

nina

bukan xnak letak takut dia lak kene gugel nanti hehe

Lina said...

dari kelate ke copenhagen

hahaha tu yg asik terbang jer tangkap bola