Monday, February 7, 2011

Kempen Derma Darah

~ STICKY MODE ~

untuk entry terkini boleh scroll ke bawah

kepada penduduk di sekitar Kuantan khasnya dan juga di luar Kuantan, jika anda seorang yang berkelayakan dari segi kesihatan, prihatin dan ada kelapangan bolehlah datang ke Kempen Derma Darah.

kempen ini dianjurkan oleh De Rhu Beach Resort dengan kerjasama Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan.

maklumat kempen adalah seperti berikut:-

Tarikh : 7 Februari 2011 (Isnin)

Tempat : De Rhu Beach Resort, Kuantan

Masa : 9.00 pagi - 3.00 petang

sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi nombor 09-557900.  minta diwar-warkan kepada rakan-rakan.

note : cenderahati menanti 200 orang penderma pertama daripada De Rhu Beach Resort

"JOM DERMA DARAH...SETITIS DARAH MAMPU MENYELAMATKAN NYAWA"

Lina

9 comments:

atty's said...

kalau dekat kty dah pergi nie

klik 1 hb

Ina said...

ish...takut jarum...fobia...dr.pun nyampah kat aku...he..he..

Lina said...

atty

xper kak ty

Lina said...

ina

hehe dr pun nyampah biar betik

YanaMIB said...

kita darah O...tp kita tak layak nk derma darah aa..berat xcukup and tekanan darah pn rendah..ngee~ sy pn mcm perlukn drh je nih =P

Lina said...

yanamib

hehe xper apa kata tlg war2kan jer :) itu pun kira tlg jg kan

Ayen Giggs said...

Takut kene cucuk sebab kite biase menyucuk je,huahuahuahua........

Si DauN CeRi said...

hurm.. setakat ni belom pnah ag derma darah.. cucuk jr utk buat eksperimen darah ade lah.. hehe

Adzriel AB said...

wah...seronok le sambil derma sambil main laut. angin kuat tak di pantai kuantan sekarang. kat TC selalu bahaya..