Friday, January 14, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

~ STICKY MODE ~

untuk entry terkini sila scroll di bawah entry ini

blogwalking kat blog Izamir Ridzwan ada segmen 'Jom Terjah'.  ingat nak join tapi dah tutup dah segmennya.  baca lagi ada pulak dia buat Pendrive Giveaway.  emmm lambat lagi tarikh tutupnya so decide nak join.  seperti biasa syarat-syaratnya seperti di bawah ni.

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa.

~ done ~

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.

~ done ~

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.

~ done ~

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan.

ok mereka yang bertuah ditag adalah :-

2) Afiq

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.

~ done ~ 
##Spesifikasi hadiah :

Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)

Berkapasiti 4GB setiap satu

4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org. Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.
 
ok dah siap dah entry aku.  kepada korang yang berminat nak join giveaway ni bolehlah klik pada poster di atas untuk maklumat lanjut yer.
 
Lina

3 comments:

Norfa said...

terima ksih sudi tagged..
saya dah join..=)

Norfa said...

http://since-8-july.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Lina said...

norfa

ok thanks norfa