Friday, January 21, 2011

Hi-Tea

wahhh kelasss i cam datin-datin lak nak pegi hi-tea segala tu haha.  aku sebenarnya join program puspanita jer.  so petang ni ada hi-tea kat restoran New Horizon.  apa salahnya join ek boleh feeling datin-datin jap, bergosip-gosip bagai hehe.

alar aku saja jer nak memenuhkan meja. lagipun bukan semua pun datin-datin.  aku nak memeriahkan suasana jer kata orang (yelar sangat hehe).  yang bestnya ada cabutan bertuah...mana lar tau ada tuah aku petang ni dapat salah satu hadiah.  kalau citer best masa hi-tea tu nanti aku citer ek.


Lina

No comments: