Sunday, January 23, 2011

Harap-harap Dah Jumpa

malam tadi aku pergi Giant.  ramai sungguh orang especially kaum Cina lar.  ye lar diorang kan nak celebrate Chinese New Year lagi seminggu lagi kan.  tengah syok jalan-jalan tiba-tiba dengar announcement pasal kehilangan kanak-kanak.  budak perempuan umur 3 tahun.  2 kali pulak tu announce.  aku bila dengar tu terus rasa berdebar sebab teringat peristiwa lama.  yalah bagi aku yang pernah mengalaminya memang fobia lah pasal hilang-hilang anak ni.  bagi pembaca baru blog aku kalau nak tau kisah lama tu bole pergi ke entry ni yer.  aku harap-harap dah jumpalah budak tu.


Lina

No comments: