Tuesday, January 25, 2011

Gegar Blog - Ben Ashaari

setakat ni dah 2 soalan dilancarkan oleh en ben tapi aku still tak berkesempatan nak join.  bukan aku malas atau apa tapi ada kekangan.  rutin kerja tak memungkinkan aku untuk nak berblogwalking mencari jawapan.  aku tak taulah kalau orang lain boleh buat tapi aku rasa aku tak boleh.  kadang-kadang adalah juga masa sedikit tapi tak cukup untuk aku menjelajah satu-satu blog dengan teliti.

tak apalah mungkin bukan rezeki aku nak join.  insya-Allah kalau ada soalan-soalan seterusnya nanti mungkin aku ada peluang nak join.  jadi en ben harap-harap banyaklah lagi soalannya yer? :)



Lina

3 comments:

ejulz said...

terasa nak gegar blog bro ben jugak laa.. hiHi

ina said...

bETUI KAK INA..TAK TERKEJAR NAK MENCARI JAWAPAN..KEJE KAT OPIS BYK..HUHUHU...JOINT SEGMEN YANG SIMPLE JER...:)

yatie's EPISODE said...

takpe. nti join lagi. msih byk soalan. :D

follow ur blog.